Thirrja e Vërtetë

14
Public channel
Open in app
Thirrja e Vërtetë
85
Miliona Shia që shkojnë në Kerbela janë Paganë dhe pabesimtar - nga Shejh Sulejman Ulvan, Allahu e forcoftë dhe liroftë: "Dhe ju i shihni milionat në Kerbela dhe në Irak, ata e festojnë Ashuran dhe i luten dikujt tjetër pos Allahut xhele we'ala, tek varret e el-Kadhimit, të Husejnit, dhe persona tjerë të respektuar sipas tyre. Dhe ata mund të jenë të respektuar në realitet, sidoqoftë ata i luten ...
Thirrja e Vërtetë
84
Ditë të çuditshme! Burra dhe gra të martuar tradhtojnë për shkak të mungesës së dashuris respektit ose interesit dhe pretendojnë pafajësinë dhe integritetin! Ditë të çuditshme! Vajzat shfaqin fotografi në mënyrë që edhe kafshët të kenë turp prej tyre! Ditë të çuditshme Prindërit kujdesen për ushqimin dhe veshjen e fëmijëve të tyre por harrojnë të futin vleren e moralit ne zemrat e tyr ...
Thirrja e Vërtetë
79
Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem ka thënë: "Le të jetë njësimi i Allahut (Teuhidi), çështja e parë në cilën do të thirrni." (Buhariu dhe Muslimi) @thirrjaevertete
Thirrja e Vërtetë
77
بسم الله، والحمد لله، والصلاة والسلام على محمد وعلى آله وصحبه ومن والاه. *لا إله إلا الله* *الله* *رسول* *محمد*