Mbroje Ummetin

56
Public channel
Open in app
Mbroje Ummetin
35
Komente mbi ajetin: “Dora e Allahut është mbi duart e tyre” “Ata që të zotohen ty, në të vërtetë ata i zotohen All-llahut, se dora e All-llahut është mbi duart e tyre. E kush e thyen (zotimin), ai e thyen vetëm në dëm të vetin, e kush e zbaton atë që i është zotuar All-llahut, Ai do t’i japë atij shpërblim të madh.” (Kur’an, 48: 10) Dijetari i shquar, Imam Taberiu, në komentimin e këtij ajeti, s ...
Mbroje Ummetin
102
Ndërsa vitet që kaluan i harruat e bashkë me ato vite e harruat gjakun që u derdh, nderin që na u prek dhe diturinë që u fut nën hekur. E keni filluar t'a hani vetën sikurse zjarri pasi që dogji çdo gjë. A ka humbur turpi dhe burrëria tek njerëzit aq sa njerëzit e dijës nuk dëgjohen, aq sa mbi vëllezërit derdhet helm kurse nderin e atyre që i quajtën motra e lanë pas dore, aq sa t'i mprehin mrrol ...
Mbroje Ummetin
76
Prej çudirave të hoxhës së Islamit, ibn Tejmije (Allahu e mëshiroftë) Imam ibn AbdulHadi, nxënësi i tij (Allahu e mëshiroftë) tregon: "Kur ibn Tejmije (Allahu e mëshiroftë) u burgos, i gjeti të burgosurit tjerë të angazhuar me lojëra të ndryshme, si shahu, zari, e të ngjashme me këto, për t'iu ndihmuar ta kalonin kohën. Po ashtu vërejti se nuk faleshin me rregull dhe u iknin namazet. Ai i qortoi s ...
Mbroje Ummetin
81
Sa herë që mendoj të shpalos mërzinë time më turpëron fjala e Allahut: "... dhe përgëzoi durimtarët"🌸 [El-Bekare:155]
Mbroje Ummetin
79
Nëse vritem unë, 100 në ditë do të Lindin☝ Usama Bin Laden (shehid in shaa Allah)
Mbroje Ummetin
721
#AlHakMedia #Video_e_re #Nashid 🎥 | Produksioni mediatik "Al Hak Media" prezanton videon e radhës : || VËLLAU IM NË FE || https://archive.org/details/vellau-im-ne-fe
Mbroje Ummetin
73
"Do të bëhem rob, por vetëm rob i Allahut dhe i kësaj feje, do të vazhdoj të eci rrugës time dhe drejt asaj në të cilën besoj... Andaj, ose do të arrijë fitoren dhe në botë do të triumfojë, ose drejt Allahut në përjetësi si Shehid do të shpërngulem." {Sejjid Kutbi رحمه الله}
Mbroje Ummetin
108
... po dashuria e atyre që besuan All-llahun është shumë më e fortë. El Bekare/165
Mbroje Ummetin
69
Përgatituni o vëllezër dhe rini në gjendje gatitshmërie, ngase në vitet në vijim ngjarje të mëdha do të ndodhin në botë e në veçanti në Lindjen e Mesme! Përgatituni për etapën e ardhshme aq sa keni mundësi me fuqi dhe vrapim të kuajve, terrorizoni armiqtë e Allahut dhe armiqtë tuaj! Dhe ju përkujtojmë me atë që tha Shejhu Muxhahid, Ebu Hamza El-Kurejshi Allahu e ruajtë: "Dijeni se e gjithë bota ...
Mbroje Ummetin
208
Nga Ebu Dherri r.a. transmetohet se ka thënë: I kam thënë: “O i Dërguari i All-llahut, cila vepër është më e vlefshme?” Tha: “Besimi në All-llahun dhe xhihadi në rrugën e All-llahut.”  (Muttefekun alejhi)
Mbroje Ummetin
71
DASHURIA PËR HIRË TË ALLAHUT! 💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 Thotë i dërguari i Allahut -ﷺ-: "Allahu do të ringjalli ditën e Kijametit njerëz që në fytyrat e tyre do të kenë dritë, në mimbere me perla, që do t'i kenë zili njerëzit, nuk janë as profetë dhe as dëshmorë (shehida)". - Një beduin kur dëgjoi këtë ra në gjunjë dhe tha: " O i dërguari i Allahutﷺ na i zbulo (na trego) kush janë që t'i njohim? ...
Mbroje Ummetin
20
Përgatituni o vëllezër dhe rini në gjendje gatitshmërie, ngase në vitet në vijim ngjarje të mëdha do të ndodhin në botë e në veçanti në Lindjen e Mesme! Përgatituni për etapën e ardhshme aq sa keni mundësi me fuqi dhe vrapim të kuajve, terrorizoni armiqtë e Allahut dhe armiqtë tuaj! Dhe ju përkujtojmë me atë që tha Shejhu Muxhahid, Ebu Hamza El-Kurejshi Allahu e ruajtë: "Dijeni se e gjithë bota ...
Mbroje Ummetin
87
Ibn Tejmijje رحمه الله ka thënë : “Sa herë që njeriu e realizon sinqeritetin ndaj Allahut, Ai ia largon mëkatet.”
Mbroje Ummetin
78
Mos u dobësoni [fizikisht] dhe mos u dëshproni [shpirtërisht] derisa ju jeni më të ngriturit dhe më të lartit, po qe se jeni besimtarë të sinqert. [Kur’an Ali Imran 139]. غريب Tt.me/tehujt
Mbroje Ummetin
89
"Është zakon i dijetarëve të drejtë që tu dalin përball akideve të devijuara të cilat ekzistojnë në kohën e tyre e të shkruajnë libra kundër tyre" Ali Hudejri (فك الله أسره) [Sherh Lumatul I'tikad] Sa të shumtë janë ata të cilët flasin për SHIRKUL KUBUR (shirkun e varrezave) e asnjëherë nuk flasin për SHIRKUL KUSUR ( shirkun e pallateve-shirkun e parlamenteve) Tt.me/tehujt
Mbroje Ummetin
79
Njerezit ma te flliqt, ma te poshter, njerez armiq te islamit jan rabijovcat. Hoxhe Avdil Fuga
Mbroje Ummetin
80
#Hadith Turizmmi i ummetit tim është xhihadi Më pëlqen veshët të dëgjojnë ulërimat ... O të dashur muxhahida që sakrifikuan dhe ata që u flijuan... Sepse ju në jetë jeni një aromë, dhe ne jemi hudhra dhe qepë Vëllezërit që mungonin ne trojet tona, nga porta e shamit në histori, ata hynë!! GHURABA☝ Tt.me/tehujt
Mbroje Ummetin
80
"Është zakon i dijetarëve të drejtë që tu dalin përball akideve të devijuara të cilat ekzistojnë në kohën e tyre e të shkruajnë libra kundër tyre" Ali Hudejri (فك الله أسره) [Sherh Lumatul I'tikad] Sa të shumtë janë ata të cilët flasin për SHIRKUL KUBUR (shirkun e varrezave) e asnjëherë nuk flasin për SHIRKUL KUSUR ( shirkun e pallateve-shirkun e parlamenteve)
Mbroje Ummetin
73
O përkrahës i Shtetit Islam në media, si ke mundësi t'ia lësh këtë fushë gënjeshtarëve dhe munafikëve, të cilët shpërndajnë gënjeshtrat dhe shpifjet e tyre ndaj muslimanëve në përgjithësi dhe ndaj Shtetit Islam në vecanti! Keni frikë Allahun dhe qëndroni, mos u ktheni dhe mos u lëkundni. Lufta po intensifikohet, ndërsa e ardhmja do të jetë më e vështirë dhe më e ashpër. Sot jemi prapa ekraneve ...