ملة ابراهيم

51
Public channel
Open in app
ملة ابراهيم
215
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë krijuar një pikë kontrolli të sigurisë në mes qytezave "Gubio" dhe "Damasak" në rajonin e "Borno-së", ku arritën që të arrestojnë një pjesëtar të policisë Nigeriane felëshuese dhe një pjesëtar të milicisë besnike ndaj tyre, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
193
#Video #ShtetiIslam #AgjenciaAmak 🎥 | Shënjestrimi i forcave të rojeve kufitare të ushtrisë Egjiptiane dy ditë më parë nga luftëtarët e Shtetit Islam në rajonin "el-Muraxhede" në bregdetin e qytetit "Rafah".
ملة ابراهيم
185
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sinai 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një pikë kontrolli të forcave të"rojeve kufitare" të ushtrisë Egjiptiane felëshuese, me armë të ndryshme dhe granata dore në rajonin "el-Muraxhede" në bregdetin e "Rafa-së", që rezultoi në plagosjen e një numri të pjesëtarëve, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
164
#ShtetiIslam #Vilajeti_Azia_Lindore 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë sulmuar një fshat të krishterëve pabesimtarë në gadishullin "Sulavesi lindorë" në Indonezi, dhe arritën që të vrasin 4 krishterë, të djegin një kishë të tyre dhe 6 shtëpi, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
158
#Foto #ShtetiIslam #Vilajeti_Horasan 📷 | Arma dhe municionet e sekuestruara nga ushtarët e Hilafetit pas shënjestrimit të pjesëtarëve të ushtrisë Afgane felëshuese në rajonin "Surh Rod" të "Xhelalabadit".
ملة ابراهيم
161
#ShtetiIslam #Vilajeti_Horasan 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar me armë automatike një udhëheqës të ushtrisë Afgane felëshuese dhe dy nga shoqëruesit e tij, në rajonin "Sarhrod" të qytetit "Xhelalabad", që rezultoi në vrasjen e tyre dhe sekuestrimin e një arme, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
161
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Qëndrore 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një kamion të ushtrisë kryqëtare të Kongo-së me një predh të RPG-së, në rrugën drejtë qytetit "Kamango" në rajonin e "Benit", që rezultoi në shkatërrimin e saj dhe vrasjen dhe plagosjen e 5 pjestarëve në bord, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
219
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Hajr 📰 | Me sukses nga Allahu I Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një pikë kontrolli të PKK-së felëshuese me armë automatike në fshatin "et-Tajana", duke shkaktuar plagosjen e dy pjesëtarëve, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
169
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Kirkuk 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet "Hummer" të ushtrisë Rafidite felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese pranë fshatit "Ali Saraj" në jug të qytetit Kirkuk, që rezultoi në dëmtimin e saj dhe vrasjen e dy pjesëtarëve dhe plagosjen e dy të tjerëve, përfshirë një oficer, dhe Allahut i përke ...
ملة ابراهيم
152
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Dijala 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dje, njëra prej njësiteve të snajperëve të ushtarëve të Hilafetit ka shënjestruar dy pjesëtarë të ushtrisë Rafidite felëshuese në fshatin "el-Meyte" në rrethinën e "Adhimit", duke shkaktuar vrasjen e njërit prej tyre dhe plagosjen e tjetrit, dhe Allahut i përket lavdërim dhe mirënjohja.
ملة ابراهيم
47
Pasha Allahun, është koha që këto koka të thyhen, këta shpirtra të shuhen dhe këto gjuhë të prehen. Ijadh el-Jahsibi ka përmendur në librin e tij “Tartib el-Madarik ve takrib el-Masalik” se dijetari Ebu Bekr Ismail ibn Is’hak ibn Udhra ishte pyetur për predikuesit e Beni Ubejd, fatimidët e rremë. Dhe atij i thanë se këta ishin prej sunitëve. Kështu ai tha, “A nuk thonë ata “O Allah bekoje robin të ...
ملة ابراهيم
181
#Foto #ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Kirkuk 📷 | Shënjestrimi i një kazerme të policisë federale felëshuese me predha mortajash pranë fshatit "Albu Hinihin" në lindje të "Dakukut".
ملة ابراهيم
149
#En_Nebe #ShtetiIslam 📕| Gazeta Javore en-Nebe nr. 262, e Enjte, 11 Rabiul Ahir 1442 H. https://bit.ly/3fDxoZI
ملة ابراهيم
145
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë vënë në pritë pjesëtarët e ushtrisë Nigeriane felëshuese në rrugën lidhëse në mes qytezave "Cross" dhe "Mil 4" në rajonin e "Borno-së", dhe si rezultat i përleshjeve me ta me armë automatike, një numër prej tyre mbetën të vrarë dhe të plagosur, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
131
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | 7 Pjesëtarë të ushtrisë Nigeriane felëshuese mbetën të vrarë në një pritë nga ushtarët e Hilafetit në rajonin e "Borno-së" Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë vënë në pritë pjesëtarët e ushtrisë Nigeriane felëshuese në rrugën lidhëse në mes qytezave "Dikva" dhe "Marte" në rajonin e "Borno-së", dhe si rezultat i përlesh ...
ملة ابراهيم
126
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Kirkuk 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një kazerm të policisë federale felëshuese me 5 predha mortajash pranë fshatit "Albu Hinihin" në lindje të "Dakukut", dhe goditjet ishin të drejtpërdrejta, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
142
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | 4 Nga forcat kryqëtare Kanadiane dhe dhjetëra ushtarë të ushtrisë Çade mbetën të vrarë në liqenin Çad Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë vënë në pritë anije në të cilën pjesëtarët e forcave kryqëtare Kanadiane dhe ushtrisë Çade po udhëtonin pranë qytezës "Ngouboua" në liqenin "Çad", ku muxhahidët i shënjes ...
ملة ابراهيم
163
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Bagdadi_Verior 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar dy shtëpi të dy oficerëv të policisë federale felëshuese me disa predha mortajash në rajonin "el-Mazari'a" në "Yethrib", dhe goditjet ishin të drejtpërdrejta, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
156
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Bagdadi_Verior 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar pjesëtarët e policisë federale felëshuese me armë automatike në rajonin "el-Mazari'a" në "Yethrib", duke shkaktuar vrasjen e dy pjesëtarëve dhe plagosjen e një tjetri, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
180
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Dixhla 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një kazerm të ushtrisë Rafidite felëshuese me një predh raketore Katyusha në rajonin "ez-Zab", duke shkaktuar dëme materiale, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
158
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Hajr 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet 4x4 të PKK-së felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese në Muhejmida", që rezultoi në dëmtimin e saj dhe plagosjen e 3 pjestarëve në bord, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
187
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sinai 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar dy pjesëtarë të ushtrisë Egjiptiane felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese në jugperëndim të qytetit "Shejh Zuvejd", që rezultoi në vrasjen e tyre, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
157
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Dijala 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dy ditë më parë, njëra prej njësiteve të snajperëve të ushtarëve të Hilafetit ka shënjestruar dy pjesëtarë të ushtrisë Rafidite felëshuese në fshatin "el-Meyte" në rrethinën e "Adhimit", duke shkaktuar vrasjen njërit prej tyre dhe plagosjen e tjetrit, dhe Allahut i përket lavdërimi dhe mirënjohja.
ملة ابراهيم
165
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sinai 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet të blinduar të ushtrisë Egjiptiane felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese në lindje të qytetit "Shejh Zuvejd", që rezultoi në shkatërrimin e saj dhe vrasjen dhe plagosjen e atyre që ishin në të, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
180
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Salahaddin 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një pjesëtar të Mobilizimit Popullor felëshues me pistoletë në veri të qytetit "Baixhi", duke shkaktuar vrasjen e tij, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
165
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Kirkuk 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një kazerm të ushtrisë Rafidite felëshuese me armë automatike në perëndim të qytetit "Tuzhurmato", që rezultoi në vrasjen e një pjesëtari dhe plagosjen e një tjetri, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
163
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Kirkuk 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet të ushtrisë Rafidite felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese në perëndim të qytetit "Tuzhurmato", që rezultoi në shkatërrimin e saj dhe vrasjen dhe plagosjen e atyre që ishin në të, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
188
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Felluxha 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një kazerm të milicisë Rafidite me armë automatike në rajonin "el-Xhanabijin" në el-Kerme, që rezultoi në vrasjen e një oficeri dhe një pjesëtari, me të mbërritur një forcë mbështetëse në vend, muxhahidët i shënjestruar ata me armë automatike, duke shkaktuar plagosjen e n ...
ملة ابراهيم
214
#Video #ShtetiIslam #AgjenciaAmak 🎥 | Djegia e një kamioni dje nga luftëtarët e Shtetit Islam pasi u sekuestrua gjat krijimit të një pikë kontrolli të shpikur nga ata në rajonin "es-Sukkar" në rrethinën e "Rutba-së" në perëndim të Anbarit.
ملة ابراهيم
176
#Aktuale #ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Anbar 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar me armë automatike një spiun zyrtarë të sigurisë Rafidite pagane në perëndim të qytetit "Ramadi", që rezultoi në vrasjen e tij, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
186
#Foto #ShtetiIslam #Vilajeti_Horasan 📰 | Shënjestrimi i "zonës së gjelbër" në qytetin "Kabul", që përfshinë ndërtesën e qeverisë Afgane, ambasadat e shteteve kryqëtare dhe selinë e forcave Afgane felëshuese, me predha raketore Katyusha.
ملة ابراهيم
167
#Aktuale #ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Bagdadi_Verior 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një kazerm të ushtrisë Rafidite felëshuese me një numër të predhave mortajash në rajonin "el-Hura" pranë "Termija-së", dhe goditjet ishin të drejtpërdrejta, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
181
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Anbar 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, dje, njësiti I sigurisë së ushtarëve të Hilafetit ka arritur që të krijojë një pikë kontrolli pranë rajonit "es-Suukar" në "er-Rutba", ku u përleshën me pjesëtarët e ushtrisë Rafidite felëshuese armë automatike, që rezultoi në vrasjen e një oficeri dhe plagosjen e dy pjesëtarëve dhe dëmtimin e automjetit të tyre, ata g ...
ملة ابراهيم
59
#Kuran مَا كَانَ إِبْرَاهِيمُ يَهُودِيًّا وَلَا نَصْرَانِيًّا وَلَٰكِن كَانَ حَنِيفًا مُّسْلِمًا وَمَا كَانَ مِنَ الْمُشْرِكِينَ - Ibrahimi nuk ka qenë as jehudi as i krishterë, por ai ishte larg besimeve të kota, ishte musliman dhe nuk ishte prej mushrikëve. 3:67
ملة ابراهيم
249
#Infografik #ShtetiIslam #En_Nebe_261 #Krenaria_e_Umetit 📊 | Feja është këshillë HD: https://bit.ly/3fnttA7
ملة ابراهيم
162
#Infografik #ShtetiIslam #En_Nebe_261 #Krenaria_e_Umetit 📊 | Të korrurat e Ushtarëve Rezultatet e sulmeve të ushtarëve të Shtetit Islam gjat një jave (nga 26 Rabiul Evel deri më 3 Rabiul Ahir 1442 H.) HD: https://bit.ly/370gAsb
ملة ابراهيم
137
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Dixhla 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet Hummer të ushtrisë Rafidite felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese në rrugën drejr fshatit "en-Nidas" në rajonin "Hamam el-Alil", që rezultoi në shkatërrimin e saj dhe vrasjen e një oficeri dhe plagosjen e 4 të tjerëve, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
139
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sinai 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar dy pjesëtarë të ushtrisë Egjiptiane felëshuese me armë automatike në perëndim të qytetit "Shejh Zuvejd", duke shkaktuar vrasjen e tyre, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
40

Guraba azeri black pearl.mp3

mp3
T.me/Nasheedlerim - ✦ Nɑรɦɛɛɗ ✦
ملة ابراهيم
141
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | 10 Të vrarë në rradhët e ushtrisë Nigeriane felëshuese dhe disa të tjerë janë plagosur në një pritë nga ushtarët e Hilafetit në rajonin e "Borno-së" Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë vënë në pritë një kolonë automjetesh të ushtrisë Nigeriane felëshuese në rrugën lidhëse në mes qytetit "Monguno" dhe qytezës "Gajiram" ...
ملة ابراهيم
134
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Hajr 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një pjesëtar të regjimit Nusajri felëshues me armë automatike në qytezën "esh-Shahil", që rezultoi në vrasjen e tij, dhe Allahut i përket lavdërimi dhe mirënjohja.
ملة ابراهيم
141
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë sulmuar një kazerm të ushtrisë Nigeriane felëshuese në qytezën "Magumeri" në rajonin e "Borno-së", dhe si rezultat i përleshjeve me armë të ndryshme, një numër i pjesëtarëve të tyre mbetën të vrarë dhe të plagosur, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
30
‼️ Who are Ahl Sunnah wal Jamaa’ah ‼️ Know that Ahl Sunnah wal Jamaa’ah are those who adhere firmly (I’tisaam) to the guidance of the Prophet (.i.e. Quran & Sunnah) in accordance to the Fahm (understanding) and Manhaj (methodology) of the Sahabah, and they unite upon that path, keeping away from divisions(Iftiraaq), debates (Jidaal) & controversies (Khusumaat) in the Deen, as well as keeping away ...
ملة ابراهيم
170
📰 | 11 Pjesëtarë të policisë Irakiane dhe Mobilizimit popullor mbetën të vrarë në një pritë nga luftëtarët e Shtetit Islam në Salahaddin Irak - Salahaddin - Agjencia Amak: Dje, 11 pjesëtarë të policisë Irakiane dhe Mobilizimit popullor mbetën të vrarë dhe të tjerë janë plagosur në një pritë nga luftëtarët e Shtetit Islam në Salahaddin Burimet ushtarake treguan për agjencinë "Amak" se mbrëmjen e ...
ملة ابراهيم
166
#Foto #ShtetiIslam #Vilajeti_Sinai 📷 | Shpërthimi i një mjeti shpërthyes ndaj një automjeti të blinduar të ushtrisë Egjiptiane felëshuese në perëndim të qytetit "Shejh Zuvejd.
ملة ابراهيم
40
‼️ Who are Ahl Sunnah wal Jamaa’ah ‼️ Know that Ahl Sunnah wal Jamaa’ah are those who adhere firmly (I’tisaam) to the guidance of the Prophet (.i.e. Quran & Sunnah) in accordance to the Fahm (understanding) and Manhaj (methodology) of the Sahabah, and they unite upon that path, keeping away from divisions(Iftiraaq), debates (Jidaal) & controversies (Khusumaat) in the Deen, as well as keeping away ...
ملة ابراهيم
62
Abu Dawud: "I said to Abu 'Abdillah Ahmad ibn Hanbal, 'I saw a person of the sunnah with a man from the people of bida', should I stop speaking with him?' 'No,' he said. '[First] inform him the one you saw him with is a person of bid'ah. If he stops speaking with him, [good]. Otherwise, tag them together. Ibn Mas'ud said, '[Judge] a person by his friend.' "
ملة ابراهيم
75
Plagoset komandanti i regjimentit në policinë e urgjencës dhe janë vrarë dhe plagosur një numër nga pjestarët e mobilizimit rafidij në Jethrib Vilajeti #IRAK - #BAGDADI_VERIOR Me suksesin e Allahut teala, dje, ushtarët e Hilafetit kanë joshur patrullën e përbashkët nga policia e urgjencës felëshuese dhe mobilizimit rafidij pas shënjestrimit të dy transformatorëve elektrikë dhe një stacion për pa ...