ملة ابراهيم

52
Public channel
Open in app
ملة ابراهيم
461
10 Anuluesit e Islamit nga Muhamed ibn AbdulUehab : • Dije, se gjërat më të mëdha që e anulojnë Islamin janë dhjetë: 1. Anuluesi i parë : Shirku në adhurimin e Allahut Një, i cili është pa shokë dhe pa partner. ” Padyshim që Allahu nuk falë t’i vëhet Atij shokë në adhurim, .. (En Nisa: 48) ” 2. Anuluesi i dytë : Secili që merrë ndërmjetësues mes tij dhe Allahut, duke u bërë lutje atyre, dh ...
ملة ابراهيم
351
ملة ابراهيم حنيفا: 17 Shenjat e dijetarëve të devijuar nga- Shejh Abdullah Faisal ( Allahu e liroftë ) .. ⤵️⤵️ 1. Nuk praktikojnë Wala' dhe Bara' - Dashurinë dhe Urrejtjen për Allah 2. Nuk bën kufr në tagut - nuk e mohon tagutin 3. Ata besojnë në demokraci Nën 4 : Ata bëjnë ixhtihad edhe kur teksti është i qartë Nën 5 : Ata e ndihmojnë kufrin dhe shirkun Nën 6 : Ata e forcojnë karrikën e ...
ملة ابراهيم
344

1_4986047295070929019.mp3

mp3
أَيْنَ مَنْ يُرِيدُ الشَّهَادَة
ملة ابراهيم
351
#Hadith Ka Treguar Ebu Musa El-Eshari: Profeti tha: "Askush nuk është më Durimtar se Allahu ndaj fjalëve të dëmshme dhe të bezdisshme që Ai dëgjon (nga njerëzit): Ata i atribuojnë fëmijë Atij, por Ai u dhuron atyre shëndet dhe furnizim. Buhariu  475 . T.me/MiletiIbrahim46 #Hadeeth 4. Narrated Abu Musa Al-Ashari: The Prophet said, "None is more patient than Allah against the harmful and annoy ...
ملة ابراهيم
355

AUD-20160702-WA0001 (0).mp3

mp3
®Ajnad - Sara bi Layli ©
ملة ابراهيم
349
#Photo #Quran 📷 | ALI-IMRAAN : 133 .
ملة ابراهيم
351
#Foto #Kuran 📷 | ALI-IMRAAN : 133 .
ملة ابراهيم
356
#Foto #Emrat_e_Allahut 📷 | EL-MU'MIN - Siguruesi dhe Mbajtësi i premtimit - Allahu i madhërishëm nuk e thyen premtimin e Vet, do të thotë se në Ditën e Gjykimit, Ai do t’i mbrojë robërit e Vet të sinqertë nga ndëshkimi i zjarrit.
ملة ابراهيم
366

AUD-20201212-WA0011.mp3

mp3
إنشاد أبو عاصم - صامت لو تكلم
ملة ابراهيم
350

1_5091730428587409638.mp3

mp3
Fuqara Media Nasheed - سلو الأحزاب
ملة ابراهيم
353

RREGULLI MBI URIMIN E .jpg

jpg
545.479 Kb
ملة ابراهيم
351

Screenshot_20200408-203129.jpg

jpg
493.676 Kb
ملة ابراهيم
335
#Hadith #Video 🎥 | E DREJTA E ALLAHUT NDAJ ROBËRVE TË TIJ - 1080p #MiletiIbrahim| https://archive.org/details/1080-30-22.83-aug-162020
ملة ابراهيم
509
#Infografik #ShtetiIslam #En_Nebe_263 #Krenaria_e_Umetit 📊 | Rënia e ushtrisë Nusajrite në një fush të minuar https://bit.ly/33UFAjA
ملة ابراهيم
334
KUSHTET E TEUHIDIT 1. Mohimi i Tagutit 2. Besimi në Allahun .. nëse nuk ike përmbushur këto ti nuk je bërë ende musliman Allahu thotë në Suren el Bekare ( 256 ) : لَآ إِكْرَاهَ فِى ٱلدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ ٱلرُّشْدُ مِنَ ٱلْغَىِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِٱلطَّـٰغُوتِ وَيُؤْمِنۢ بِٱللَّهِ فَقَدِ ٱسْتَمْسَكَ بِٱلْعُرْوَةِ ٱلْوُثْقَىٰ لَا ٱنفِصَامَ لَهَا ۗ وَٱللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ Në fe nuk ka ...
ملة ابراهيم
480
#Infografik #ShtetiIslam #En_Nebe_263 #Krenaria_e_Umetit 📊 |Thesar prej thesareve të dhikrit https://bit.ly/3oxPnnB
ملة ابراهيم
434
#Video #ShtetiIslam #AgjenciaAmak 🎥 | Shpërthimi i një mjeti shpërthyes ndaj një automjeti të blinduar të PKK-së mbrëmjen e sotme nga luftëtarët e Shtetit Islam në qytezën "Dhiban" në rrethinën lindore të Deir ez-Zorit.
ملة ابراهيم
434
#Aktuale #ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Hajr 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet të PKK-së felëshuese me armë automatike në qytezën "et-Tajana", që rezultoi në vrasjen e dy pjesëtarëve dhe plagosjen e të tretit, dhe Allahut i përket lavdërimi dhe mirënjohja.
ملة ابراهيم
426
#Foto #ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Bagdadi_Verior 📰 | Shënjestrimi i dy shtëpive të dy oficerëve të policisë federale felëshuese me një numër të predhave mortajash në rajonin "el-Mazari'a" në "Yethrib".
ملة ابراهيم
393
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Havran 📰 | Me sukses nga Allahu I Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar me armë automatike një spiun të intelegjencës Nusajrite, në rrugën lidhëse në mes qytezave "Sejda" dhe "el-Garija", duke shkaktuar vrasjen e tij, dhe Allahut i përket lavdërimi dhe mirënjohja.
ملة ابراهيم
400
#Aktuale #ShtetiIslam #Vilajeti_Somal 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një pjesëtar të ushtrisë Somaleze felëshuese me një granat dore në qytetin "Mogadishu", duke shkaktuar vrasjen e tij, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
405
#Aktuale #ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Hajr 📰 | Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet të blinduar të PKK-së felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese në qytezën "Dhiban", që rezultoi në shkatërrimin e saj dhe vrasjen e dy pjesëtarëve dhe plagosjen e të tjerëve, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
404
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Salahaddin 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë arritur që të arrestojnë dy pjesëtarë të intelegjencës së sigurisë pagane në verilindje të qytetit "Tikrit", dhe u vranë me pistoletë, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
422
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | Me ndihmën e Allahut të Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë sulmuar dy kazerma të ushtrisë kryqëtare të "Kongo-së" në rajonin e "Benit", dhe si rezultat i përleshjeve me armë të ndryshme, 6 pjestarë mbetën të vrarë, disa të tjerë janë plagosur derisa të tjerët ikën, dhe muxhahidët sekuestruan armë dhe municione të ndryshme dhe u kthyen të sigurt n ...
ملة ابراهيم
434
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Dijala 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, njëra prej njësiteve të snajperëve të ushtarëve të Hilafetit ka shënjestruar pjesëtarët e ushtrisë Rafidite felëshuese në rajonin "Kulaj" në perëndim të "Hanakinit", që rezultoi në vrasjen e dy pjesëtarëve, përfshirë një oficer dhe plagosjen e dy të tjerëve, dhe në të njëjtin vend një kamer monitoruese termale ësht ...
ملة ابراهيم
446
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Hama 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet 4x4 të ushtrisë Nusajrite felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese në lindje të qytetit "Hama", që rezultoi në shkatërrimin e saj dhe vrasjen dhe plagosjen e atyre që ishin në të, dhe Allahut i përket lavdërimi dhe mirënjohja.
ملة ابراهيم
547
#Infografik #ShtetiIslam #En_Nebe_262 #Krenaria_e_Umetit 📊 | Të korrurat e Ushtarëve Rezultatet e sulmeve të ushtarëve të Shtetit Islam gjat një jave (nga 4 deri më 10 Rabiul Ahir 1442 H.) HD:https://bit.ly/3o8lCtw
ملة ابراهيم
455
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Dijala 📰 | Dy oficerë të ushtrisë Rafidite janë plagosur dhe 4 pjestarë mbetën të vrarë dhe të plagosur në rajonin e "Adhimit" Me mirësinë e Allahut të Lartësuar, njëra prej njësiteve të snajperëve të ushtarëve të Hilafetit kanë shënjestruar pjesëtarët e ushtrisë Rafidite felëshuese në fshatin "el-Meyte" në rrethinën e rajonit "El-Adhim", që rezultoi në vrasjen e ...
ملة ابراهيم
456
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Kirkuk 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, njësiti I snajperëve i ushtarëve të Hilafetit ka shënjestruar një kazerm të policisë federale felëshuese, pranë fshatit "7 Nisan" në veri të "Havixha-së", që rezultoi në plagosjen e një pjesëtari, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
460
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë sulmuar një kazerm të milicisë besnike ndaj ushtrisë Nigeriane felëshuese pranë qytezës "Gaidam" në rajonin e "Yobe-së", dhe djegën kazermën e felëshuesve që ikën, ata gjithashtu dogjën 3 shtëpi të tyre, dhe muxhahidët sekuestruan armë dhe municione të ndryshme, dhe Allahu ...
ملة ابراهيم
444
#ShtetiIslam #Vilajeti_Afrika_Perëndimore 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë vënë në pritë pjesëtarët e ushtrisë Nigeriane felëshuese në rrugën lidhëse në mes qytezave "Dikva" dhe "Gamboru" në rajonin e "Borno-së", dhe si rezultat i përleshjeve me ata me armë automatike, që rezultoi në vrasjen dhe plagosjen e një numri prej tyre, dhe Allahut i përket lavdërimi ...
ملة ابراهيم
474
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Homs 📰 | 20 Pjesëtarë të ushtrisë Nusajrite mbetën të vrarë dhe dy tanke janë shkatërruar në perëndim të qytetit "es-Suhna" Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një kolonë të ushtrisë Nusajrite felëshuese, duke detonuar një numër të pajisjeve shpërthyese në perëndim të qytetit "es-Suhna", që çoi në shkatërrimin ...
ملة ابراهيم
456
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Anbar 📰 | 8 Pjesëtarë të ushtrisë Rafidite dhe një udhëheqës komunal mbetën të vrarë dhe të plagosur gjat një bastisje nga ushtarët e Hilafetit në perëndim të qytetit "Ramadi" Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë bastisur një shtëpi në të cilën pjesëtarët e ushtrisë Rafidite felëshuese dhe udhëheqësi komunal i fshatit "el-Kesra" ishin tubu ...
ملة ابراهيم
454
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Salahaddin 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar rafinerinë e naftës me dy predha "Katyusha" në rajonin "es-Sinija", dhe goditjet ishin të drejtpërdrejta, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
458
#Foto #ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Kirkuk 📷 | Shënjestrimi i një kazerme të policisë federale felëshuese pranë fshatit "es-Sus" në jug të "Kirkukut" me armë automatike, predha të RPG-së dhe predha mortajash.
ملة ابراهيم
467
#ShtetiIslam #Vilajeti_Irak - #Kirkuk 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, dje, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një kazerm të policisë federale felëshuese me armë automatike, predha të RPG-së dhe predha mortajash, pranë fshatit "es-Sus" në jug të qytetit "Kirkuk", duke shkaktuar vrasjen dhe plagosjen e një numri prej tyre, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
455
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Homs 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet 4x4 të pajisur me automatike të rëndë, duke detonuar një pajisje shpërthyese në veriperëndim të qytetit "es-Suhna", që rezultoi në shkatërrimin e saj dhe vrasjen dhe plagosjen e atyre që ishin në të, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
448
#ShtetiIslam #Vilajeti_Sham - #Homs 📰 | Me sukses nga Allahu i Lartësuar, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar një automjet 4x4 të ushtrisë Nusajrite felëshuese, duke detonuar një pajisje shpërthyese në perëndim të qytetit "es-Suhna", që rezultoi në shkatërrimin e saj dhe vrasjen dhe plagosjen e atyre që ishin në të, dhe Allahut i përket lavdërimi.
ملة ابراهيم
334
🎥 | QËNDRUESHMËRI SA MALET - 720p
ملة ابراهيم
334
#MiletiIbrahim #Video 🎥 | QËNDRUESHMËRI SA MALET - 720p
ملة ابراهيم
520
#Video #ShtetiIslam #AgjenciaAmak 🎥 | Bombardimi i një kazerme të ushtrisë Irakiane të Hënën e kaluar nga luftëtarët e Shtetit Islam me predha mortajash në rajonin "el-Hura" në rrethinën e "Termija-së" në veri të Bagdadit.