Kalorësit e shpejt

86
Public channel
Open in app
67
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
163
#FreeUyghurMuslims
190
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
172
#free_sister_aafia #GetAafiaBackNow https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
174
#Free_nasr_alfhd https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
157
#FreeSheikhOmarBakriMuhammad https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
160
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
204
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
252
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
226
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
237
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
228
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
228
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
259
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
256
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
327
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
345
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
409
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
398
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
559
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
505
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
532
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
480
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
461
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
486
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
446
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
448
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
442
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
444
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
455
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
468
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
442
I mëshirshëm ndaj muslimanëve dhe i ashpër ndaj kufarëve. U mundua ashtu siq ka thënë All-llahu në Kur-anin famëlartë. Ebu Abdullahi ishe shembull i Al Wala wal bara's. I shërove gjoksat e besimtarëve dhe fute frigë në zemrat e pabesimtarëve. Aplikimi yt i sheriatit të All-llahut për dikë është "Havarixhizëm" e nëse aplikimi i sheriatit të Allahut qenka "Havarixhizëm" e lusim All-llahun të ...
455
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
437
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
441
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
407
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
403
Po sikur OBSH(ja) e kufarëve të thonë se kthimi shum'kohësh ka kibla në namaz shkakton monotoni, dhe e dëmton shëndetin. Shumë "hoxhollarë" do e ndryshojnë kiblën. Kalorësit e shpejtë
409
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
391
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
410
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
411
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
395
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
409
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
396
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
417
https://t.me/Kalorsi/88 - Telegram https://tt.me/kalorsitt - Tam Tam
Kalorësit e shpejt
422
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم