MENXHANIK - منجنيق

154
Public channel
Open in app
MENXHANIK - منجنيق
918
Esselamu alejkum vëllezër, ju njoftoj se prej tani mund të më ndiqni edhe në tumblr . com Nuk është patjetër të hapni account tuajin, mjafton të klikoni tek linku dhe ti përcjellni lajmet edhe atje! Linku: menxhanik.tumblr.com
MENXHANIK - منجنيق
591
الله أڪبر الله أڪبر الله أڪبر #SHAM Raportohet për një sulm në një pikë kontrolli të ushtrisë nusajrite të "Inteligjencës së Forcave Ajrore" në rrugën #DAMASK - #DEIR_EZZOR, afër Mehin-it, ku ka rezultuar në vrasjen e 16 pjestarëve prej tyre një oficer në gradën e gjeneralit i quajtur Fehd Sulejman,
MENXHANIK - منجنيق
487
Allahu Ekber - Shteti Islam me lajm zyrtar... ___ Vilajeti #SHAM - #KHAJR Me suksesin e Allahut teala, kanë shënjestruar ushtarët e Hilafetit automjetin e felëshuesit (Muhamed Nexhm), kryetarit të këshillit lokal të qytezës (El-Kubra) që i përket felëshuesve të PKK-së, në qytezën ...
#SHAM - #KHAJR Kryetar i këshillit lokal Muhamed Nexhm i cili u ekzekutua nga ushtarët e Hilafetit duke e shënjestruar automjetin e tij me pajisje shpërthyese.
MENXHANIK - منجنيق
442
#SHAM - #DEIR_EZZOR Ekzekutohet kreu i këshillit lokal që i përket milicisë së (SDF ; ateistëve kurd), i quajtur (Muhamed Nexhm), gjatë shpërthimit të mjetit me eksploziv ndaj automjetit të tij në qytezën (El-Kubra), në perëndim të Deir Ezzorit. Presim lajmet zyrtare nga Shteti i Teuhidit...
Allahu Ekber - Shteti Islam me lajm zyrtar... ___ Vilajeti #SHAM - #KHAJR Me suksesin e Allahut teala, kanë shënjestruar ushtarët e Hilafetit automjetin e felëshuesit (Muhamed Nexhm), kryetarit të këshillit lokal të qytezës (El-Kubra) që i përket felëshuesve të PKK-së, në qytezën e njëjtë, gjatë shpërthimit të një mjeti ngjitës (shpërthyes), ku rezultoi në dëmtimin e tij, dhe vrasjen e felëshue ...
MENXHANIK - منجنيق
441
#SHAM 40 pjestarë të "Regjimentit 47" të Gardës Revolucionare Iraniane kanë ikur, ndërsa po evakuonin pikat e tyre në shkretëtirën e Shamit, ndërsa ato pika konsiderohen si vija të para ndërsa këta luftëtarë kanë braktisur pikat në qytetin e Elbu Kemal-it, sot në mëngjes, pasiqë u shfaq një mjegull e dendur, dhe nga frika e sulmeve të befasishme nga muxhahidët e Shtetit Islam.
MENXHANIK - منجنيق
421
#VIDEO - #ARHIV Një nga tradhtitë e sahavateve felëshuese gjatë luftës së tyre kundër Shtetit Islam pranë rajonit (Shair) në shkretëtirën e Homsit. Njëri prej pjestarëve të degës së El-Kaides në Sham në atë kohë (Xhebhetu Nusra) pranon se si ata mbështetën këshillat ushtarak në atë tradhti! Pse nuk ndëgjuam Dhauahirin duke qarë për ata kur kjo tradhëti u bë kundër muxhahidëve të Shtetit Islam?
MENXHANIK - منجنيق
390
#SHAM - #DEIR_EZZOR Një sulm dje ka shënjestruar selinë e felëshuesve të PKK-së në rajonin (Dhiban), ku kanë shpërthyer përleshjet me armë automatike, dhe raket RPG, ku ka rezultuar në vrasjen dhe plagosjen e 5 pjestarëve të PKK-së. Presim lajmet zyrtare nga Shteti i Teuhiditi...
MENXHANIK - منجنيق
368
الله أڪبر الله أڪبر الله أڪبر #SHAM - #DEIR_EZZOR Sipas burimeve lokale: Një autokolonë automjetesh që i përkisnin milicisë së (SDF ; ateistëve kurd), është shënjestruar me pajisje shpërthyese në rrugën kryesore në qytetin (Baguz) në lindje të Deir Ezzorit, e cila u pasua me sulm me armë automatike gjë që rezultoi në vrasjen dhe plagosjen e një numri në rradhët e (SDF ; forcave demokratike siria ...
#SHAM - #DEIR_EZZOR Ekzekutohet një prej pjestarëve të (PKK-së) dje në mbrëmje, i quajtur (Azu Ukab Khalife) me plumba zjarri në fshatin (Garibe Sherkije) në veri të Deir Ezzorit.
MENXHANIK - منجنيق
448
الله أڪبر الله أڪبر الله أڪبر #SHAM - #DEIR_EZZOR Sipas burimeve lokale: Një autokolonë automjetesh që i përkisnin milicisë së (SDF ; ateistëve kurd), është shënjestruar me pajisje shpërthyese në rrugën kryesore në qytetin (Baguz) në lindje të Deir Ezzorit, e cila u pasua me sulm me armë automatike gjë që rezultoi në vrasjen dhe plagosjen e një numri në rradhët e (SDF ; forcave demokratike siria ...
MENXHANIK - منجنيق
443
#SHAM - #DEIR_EZZOR Ekzekutohet kreu i këshillit lokal që i përket milicisë së (SDF ; ateistëve kurd), i quajtur (Muhamed Nexhm), gjatë shpërthimit të mjetit me eksploziv ndaj automjetit të tij në qytezën (El-Kubra), në perëndim të Deir Ezzorit. Presim lajmet zyrtare nga Shteti i Teuhidit...
MENXHANIK - منجنيق
391
Janë vrarë dhe plagosur 9 pjestarë nga ushtria rafidite përfshirë oficerë në rajonin (Ebi Sajda) Vilajeti #IRAK - #DIJALA Me mirësinë e Allahut teala, kanë shënjestruar ushtarët e Hilafetit pjestarët nga forcat (SWAT) të rafidave në fshatin (Shejkhi) të rajonit (Ebi Sajda), duke shpërthyer dy pajisje shpërthyese, ku rezutloi në vrasjen e një pjestari dhe plagosjen e 8 tjerëve në mesin e tyre 4 o ...
MENXHANIK - منجنيق
388
#SHAM - #ELBU_KEMAL Përleshje ndërmjet muxhahidëve të Shtetit Islam dhe milicisë "Fatimijun" të nusajrive në perëndim të qytetit Elbu Kemal.
MENXHANIK - منجنيق
403
#IRAK - #SALAHADDIN Ushtria dhe dy mobilizimet irakiane kanë nisur operacion inspektimi për të siguruar rajonet (El-Ajth - Metajbixha) në mënyrë që të sigurojnë rrugët kryesore në (Salahaddin).
#IRAK - #SALAHADDIN Siq ju informuam se operacioni i inspektimit të rafidave ka mbaruar pa asnjë rezultat kundër muxhahidëve, i vetmi rezultat ka qenë ku të paktën 4 pjestarë të tyre janë vrarë dhe plagosur nga milicia Bedr dhe është shkatërruar një automjet që po i barte ata pasi që muxhahidët shpërthyen një mjet me eksploziv ndaj tyre në veri-lindje të qytetit Samarra.
MENXHANIK - منجنيق
394
#IRAK - #ANBAR Bukuria e natyrës në brigjet e lumit Eufratit! Koha kur Shteti Islam gjykonte me sheriatin e Allahut në tokat e Irakut! Allahu e riktheftë krenarinë e muslimanëve edhe njëherë!
MENXHANIK - منجنيق
407
#MEDIAT_PERENDIMORE #MOZAMBIK Një raport i ri për të cilin folën mediat perëndimore është se asnjë vend në Afrikën e Jugut nuk është i aftë i vetëm të eleminojë Shtetin Islam në Mozambikun verior. Ata nuk kanë ushtri apo edhe fuqi financiare për ta bërë këtë.
MENXHANIK - منجنيق
398
#IRAK - #SALAHADDIN Ushtria dhe dy mobilizimet irakiane kanë nisur operacion inspektimi për të siguruar rajonet (El-Ajth - Metajbixha) në mënyrë që të sigurojnë rrugët kryesore në (Salahaddin).
#IRAK - #SALAHADDIN Ka mbarruar operacioni i rafidave për inspektimin dhe sigurimin e rajoneve të Salahaddinit, ku kanë mbetur të vrarë dhe plagosur 4 prej pjestarëve të tyre, ndërsa nuk ka pasur asnjë rezultat kundër muxhahidëve!
MENXHANIK - منجنيق
387
#SHAM - #HALEB Prej tmerreve që kanë shijuar sahavatet e Erdoganit në Haleb nga ushtarët e Hilafetit!
MENXHANIK - منجنيق
398
#IRAK - #SALAHADDIN Njëri prej pjestarëve të rafidave që u vra në këtë operacion!
MENXHANIK - منجنيق
381
#IRAK - #SALAHADDIN Shkatërrohet një automjet (Hummer) dhe vritet një ushtar në forcat inxhinierike në terren që i përkasin regjimentit Komando të Salahaddinit, dhe janë plagosur 3 tjerë gjatë shpërthimit të mjetit me eksploziv gjatë operacionet të tyre inspektues të pretenduar ...
#IRAK - #SALAHADDIN Njëri prej pjestarëve të rafidave që u vra në këtë operacion!
MENXHANIK - منجنيق
365
#IRAK - #SALAHADDIN Ushtria dhe dy mobilizimet irakiane kanë nisur operacion inspektimi për të siguruar rajonet (El-Ajth - Metajbixha) në mënyrë që të sigurojnë rrugët kryesore në (Salahaddin).
#IRAK - #SALAHADDIN Shkatërrohet një automjet (Hummer) dhe vritet një ushtar në forcat inxhinierike në terren që i përkasin regjimentit Komando të Salahaddinit, dhe janë plagosur 3 tjerë gjatë shpërthimit të mjetit me eksploziv gjatë operacionet të tyre inspektues të pretenduar në rajonet e Salahaddinit.
MENXHANIK - منجنيق
361
#IRAK - #SALAHADDIN Ushtria dhe dy mobilizimet irakiane kanë nisur operacion inspektimi për të siguruar rajonet (El-Ajth - Metajbixha) në mënyrë që të sigurojnë rrugët kryesore në (Salahaddin).
MENXHANIK - منجنيق
310
Janë vrarë dhe plagosur rreth 15 pjestarë nga ushtria nigeriane në rajonin (Borno) Vilajeti Afrikës perëndimore Me suksesin e Allahut teala, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit sulmuan kazermën e ushtrisë nigeriane felëshuese në qytezën (Exhri) në rajonin (Borno), ku shpërthyen përleshjet me lloje të ndryshme të armëve, ku rezultoi në vrasjen e 5 pjestarëve dhe plagosjen e 3 tjerëve, dhe kanë ...
MENXHANIK - منجنيق
313
#SHAM - #SHKRETËTIRË Vritet oficeri në ushtrinë nusajrite në gradën e togerit (Ahmed Alij El-Hasen) gjatë ekspozimit të tij në lindje të shkretëtirës së Homsit.
MENXHANIK - منجنيق
327
NGA GJUHA E TYRE! 470,000 (katërqind e shtatëdhjetë mijë) ushtarë janë numri i të vdekurve nga populli irakian në luftën tonë kundër terrorizmit gjatë pesë viteve të fundit, dhe Shteti Islamik vazhdon të ketë kontrollin e tij të plotë mbi zonat e mëdha në Irak. Hajdar El-Abadi - Ish-Kryeministri Irakian Burimi: Raport konfidencial i New York Times
MENXHANIK - منجنيق
379
#SHAM - #RAKKA Sulm nga muxhahidët e Shtetit Islam ka goditur Hizbulatin irakian në jug të Rakkas në Sham, ku sipas raportimeve të para thuhet se 3 pjestarë të tyre janë vrarë.
MENXHANIK - منجنيق
386
Ndërtesa të cilën e urrejnë nipat e popullit të Lutit, ndërtesë e cila u shkatërrua nga mbrojtësit e Homoseksualitetit! Sa e sa koka e sa e sa trupa ranë nga kjo kullë e kartë e sa e sa kocka u thyen, sa e sa koka u qanë, e sa ligje të sheriatit u zbatuan këtu! Nga Ibni Abbasi radijallahu anhuma se ka thënë: Ka thënë i Dërguari i Allahut salallahu alejhi ue selem: Kë e gjeni duke e vepruar veprë ...
MENXHANIK - منجنيق
385
#VIDEO - #ARHIV Një muxhahid i Shtetit Islam i shpëton për pak sekonda një sulmi ajror të kryqtarëve! Dije se ajo që të ka goditur ty nuk ka qenë që të gaboj/dështojë (në të goditur ndaj teje), dhe ajo që ka gabuar/dështuar (në të goditurit ndaj teje) nuk ka qene që të të godas. Pastaj thuani: Vdisni me mllefin tuaj, nuk do të na godas neve pos asaj që e ka shënuar Allahu për ne. Dhe plumbi në ...
MENXHANIK - منجنيق
386
Ebu Bekr Shekau Prej emirave të Shtetit Islam në vilajetin e Afrikës, pas veprimeve të tij dhe pas ndryshimit të menhexhit të tij, Shteti Islam e shkarkoi nga emirllëku dhe u distancua nga ai dhe nga gjithë ata që e pasuan Shekaun pas devijimit nga menhexhi i Shtetit Islam. Ky është argumenti më i mirë i sinqeritetit të menhexhit dhe akides dhe teuhidit të shëndosh që ka Shteti Islam dhe emirat/ ...
MENXHANIK - منجنيق
318
#SHAM - #HOMS Raportohet për 9 të vrarë nga HizbuLati pranë një pusi të gazit në lindje të Homsit gjatë një prite të ngushtë brenda natës.
MENXHANIK - منجنيق
303
#SHAM - #SHKRETËTIRË Vritet Alij Balut, komandant ushtarak i HizbuLatit në shkretëtirë, gjatë përleshjeve me muxhahidët e Shtetit Islam.
MENXHANIK - منجنيق
360
#IRAK - #SHAM Mbërritja e një force të përbashkët ruso-siriane në afërsi të kalimit kufitar Siriano-Irakian në rajonin Elbu Kemal në lindje të Deir Ezzor-it. Një burim në terren zbuloi për agjencinë ruse "Sputnik" se një forcë speciale ruse, përveç formacioneve të ushtrisë siriane, po drejtoheshin drejt shkretëtirës së Deir Ezzor-it me qëllim për të kryer një operacion të madh ushtarak në zonën ...
MENXHANIK - منجنيق
352
الله أڪبر الله أڪبر الله أڪبر Muxhahidët pas shum viteve me sulm të tyre në qytetin Afrin ndaj sahavateve!
Vilajeti #SHAM - #HALEB Me suksesin e Allahut teala, dy ditë më parë, ushtarët e Hilafetit kanë shënjestruar automjetin e udhëheqësit të sahavateve felëshuese në qytetin (Afrin) gjatë shpërthimit të mjetit me eksploziv, ku rezultoi në plagosjen e tij dhe shokut të tij, hamdi dhe mirënjohja i takojnë Allahut.
MENXHANIK - منجنيق
353
الله أڪبر الله أڪبر الله أڪبر Muxhahidët pas shum viteve me sulm të tyre në qytetin Afrin ndaj sahavateve!
MENXHANIK - منجنيق
324
#IRAK - #KERKUK Vritet njëri prej pjestarëve të policis federale felëshuese (Seb'a Ale Seb'a) gjatë një sulmi të muxhahidëve në një pik të tyre pranë qytetit (Havixheh) në perëndim të Kerkukut.
MENXHANIK - منجنيق
415
#EN_NEBE #AFRIKA_PERENDIMORE 44 të vrarë dhe dhjetëra të plagosur nga milicia e Dhauahirit dhe kanë sekuestruar muxhahidët automjetet, motocikletat dhe sasi të mëdha të armëve gjatë 3 sulmeve në 10 ditë në qendër të Malit, dhe në kufijtë me (Burkina Fason).
#EN_NEBE #AFRIKA_PERENDIMORE - NIGERI Afrika Perëndimore - Nigeri | Kontrolli mbi kampin e qytetit stratregjik të (Asykra Oba), në jug të qytetit Madiguri, pas vrasjes dhe plagosjes së një numri pjestarëve të ushtrisë nigeriane, dhe ikjes së pjesës tjetër, dhe kontrollit të plotë të kampit,. Muxhahidët kanë sekuestruar dy automjete dhe kanë djegur çka ka ka pasur aty nga autoblindat e rënda që m ...
MENXHANIK - منجنيق
324
#EN_NEBE #AFRIKA_PERENDIMORE 44 të vrarë dhe dhjetëra të plagosur nga milicia e Dhauahirit dhe kanë sekuestruar muxhahidët automjetet, motocikletat dhe sasi të mëdha të armëve gjatë 3 sulmeve në 10 ditë në qendër të Malit, dhe në kufijtë me (Burkina Fason).
MENXHANIK - منجنيق
424
#Aktuale #ShtetiIslam #SHAM Allahu Ekber! 17 të vrarë nga ushtria Nusajrite gjatë dy sulmeve të ndara në shkretëtirën (Ithrija) në lindje të Hamës dhe në perëndim të qytetit të Tabka. Ku 10 pjestarë të ushtrisë Nusejrite u vranë në një sulm nga luajt e Shtetit Islam që synuan disa pika të tyre në lindje të Hamës, në afërsi të qytetit Ithrija. Përveç kësaj, 7 pjestar tjerë të ushtrisë Nus ...
الله أڪبر الله أڪبر الله أڪبر #SHKRETËTIRA_E_SHAMIT Rreth 50 të vrarë dhe plagosur gjatë 4 ditëve të fundit si rezultat i betejave, pritave/kurtheve, pajisjeve shpërthyese nga ushtarët e Hilafetit që i shënjestruan pikat, autokolonat dhe automjetet e ushtrisë nusajrite të mbështetur nga Rusia nga toka me logjistikë dhe nga ajri me sulme ajrore, dhe e gjithë kjo vetëm në lindje të Hamas. E mos t ...
MENXHANIK - منجنيق
402
#Aktuale #ShtetiIslam #SHAM Allahu Ekber! 17 të vrarë nga ushtria Nusajrite gjatë dy sulmeve të ndara në shkretëtirën (Ithrija) në lindje të Hamës dhe në perëndim të qytetit të Tabka. Ku 10 pjestarë të ushtrisë Nusejrite u vranë në një sulm nga luajt e Shtetit Islam që synuan disa pika të tyre në lindje të Hamës, në afërsi të qytetit Ithrija. Përveç kësaj, 7 pjestar tjerë të ushtrisë Nus ...
MENXHANIK - منجنيق
428
#SHTETI_ISLAM #VILAJETI_SOMAL Arsyetim para Zotit tuaj (3) Video shëruese për gjoksat e besimtarëve dhe mjaftuese për ata që kanë mend. Video që hedh dritë mbi devijimin e El-Kaides në Somali, dhe ajo që u shfaq në video nga Shteti Islam në Somali është: 1. Milicia e El-Shebabit (dega e El-Kaides në Somali), ishte e para që filloi luftën kundër Shtetit Islam pasiqë një grup njësues iu besatuan ...
#SHTETI_ISLAM #VILAJETI_SOMAL Arsyetim para Zotit tuaj (3) Ky ka qenë njëri prej spiunëve të El-Kaides që ishte futur në rradhët e Hilafetit me urdhër të emirit të tij felëshues! Ky spiun i El-Kaides i thotë emirit të tij felëshues se atë që e ka parë nga ushtarët e Hilafetit është krejt ndryshe nga ajo që i kanë folur emirat e tyre për Shtetin Islam prej gënjeshtrave dhe shpifjeve. Dhe sipas ...
MENXHANIK - منجنيق
326
#SHAM - #HAMA Vritet një pjestarë dhe plagosen 3 tjerë nga milicia e Mbrojtjes Kombëtare (nusajrite) mëngjesin e sotëm, gjatë shpërthimit të mjetit me eksploziv në fshatin (Merixheh) në veri-lindje të provincës (Sa'an) në lindje të Hamas. Pjestari i vrarë është: Halid Memduh Kebashi
MENXHANIK - منجنيق
448
Drejt fundit.. Ngjarjet e rëndësishme që tronditën botën në vitin 2020 Një raport i ri numëron ngjarjet që kanë ndodhur gjatë vitit 2020! Ndryshime të mëdha ka dëshmuar bota që nga fillimi i 2020 ndërsa e kanë harruar këta hadithin Kudsij të cilin e ka transmetuar Ebu Hurejre radijallahu anhu se ka thënë i Dërguari i Allahut se Allahu azze ue xhel ka thënë: "Kush ma armiqëson Mua një mik i kam s ...
MENXHANIK - منجنيق
322
#IRAK - #KERKUK Raportohet se muxhahidët kanë shënjestruar patrullën e policisë federale pranë Havixhas, ku ka rezultuar në vrasjen e një pjestari dhe plagosjen e disa tjerëve dhe gjithashtu automjeti i tyre është rrotulluar gjatë tentimit të tyre për të ikur nga të shtënat e muxhahidëve! Presim lajmet zyrtare nga Shteti i Teuhidit...
#IRAK - #KERKUK Pjestari i policisë federale i vrarë dhe automjeti i cili ishte rrotulluar duke ikur nga të shtënat e muxhahidëve.
MENXHANIK - منجنيق
322
#IRAK - #KERKUK Raportohet se muxhahidët kanë shënjestruar patrullën e policisë federale pranë Havixhas, ku ka rezultuar në vrasjen e një pjestari dhe plagosjen e disa tjerëve dhe gjithashtu automjeti i tyre është rrotulluar gjatë tentimit të tyre për të ikur nga të shtënat e muxhahidëve! Presim lajmet zyrtare nga Shteti i Teuhidit...
MENXHANIK - منجنيق
326
#IRAN FOTO: Kufomat e pista të mexhusëve të Iranit të cilët u kthyen nga Iraku dhe Shami në tabuta, pasi u bluan nga duart e ushtarëve të Hilafetit.
MENXHANIK - منجنيق
386
#Karvani_i_Shehidave #Video Vëllau Shahat Mustafa Muhamed el-Ghazlani - Allahu e pranoftë në mesin e Shehidave - I cili u ekzekutua nga taguti i Egjiptit një javë më parë.
Vëllau Shahat Mustafa El-Ghazlani Allahu e pranoftë shehid dhe e gradoftë me shkallat më të larta të Xhennetit! I lumt vëllaut Shahat i cili nuk ndryshoi asgjë nga besimi dhe bindja e tij, dhe ndërsa gjykatësi felëshues i gjykatës tagute shqiptoi vendimin ndaj tij me ekzekutim, ai po bënte me shenjë me dorën e tij: me therrje ju kemi ardhur. Qëndrueshmëri si ajo e maleve, e lusim Allahun që ta p ...